· 

Ardnamurchan: dreimal getorft

  • AD/Cask Strength Release, 58,1 %
    90% Bourbon Casks, 10% Sherry Casks
    87% Peated Spirit, 13% Unpeated Spirit
    Official Tasting Notes:
  • Nose: Coastal peatsmoke,vanilla and tangy and bright  citrus zest
  • Palate: Maritime peat, ripe orchard fruit, warm oak and a gentle, warm black pepper spice
  • Finish:Lingering peat with a subtle seaweed salinty

  • AD/02:16 Cask 60, Sherry Cask, 57,9 %
    2016 - 2023,  Oloroso Sherry Cask
    Single Cask, Germany only
    Tasting Notes:
    Sherry trifft auf Rauch und Lagerfeuer, dabei würzige Noten, Küste, mineralisch, Salz

  • Rum Cask  Release, 55 %
    28 Bourbon Barrels re-racked in Jamaican Rum Casks and 3 Bourbon Barrels
    42% Peated Spirit, 58% Unpeated Spirit
    Official Tasting Notes:
    Nose: Lemon Italian ice, overripe apricot, dusty hay, heavily salted cashew, vanilla extract, dried banana – fruit-forward , but still earthy and rich
    Flavour: Candied grapefruit,stracciatella ice cream, red cedar, Kaiserschmarrn, Nerds candy, guava, buttercream
    icing
    Palate: Spritzy and bright up front, medium-long finish

Kontakt


MR. PEPPER‘S by WHISKYKOCH

Weinbergstraße 2

64285 Darmstadt
Laden/Restaurant: 06151 9696886
Büro: 06151 9927105
welcome@mrpeppers.de
willkommen@whiskykoch.de www.mrpeppers.de
www.whiskykoch.de

Öffnungszeiten


Weihnachten & Neujahr 

Laden
Di, 17.12.: 12 - 18 Uhr
Mi - Fr, 18. - 20.12.: 14 - 23 Uhr,
Sa, 21.12.:  11 - 16 und 18 - 23 Uhr
Mo, 23.12.: 12 - 18 Uhr
Restaurant
Mi - Sa 18 - 23 Uhr

Whisky-Weihnachts-Ruhe
Whisky schläft (Betriebsferien)
vom 24.12.24 - 11.01.25

Bitte beachtet Sonderöffnungszeiten zu Feiertagen und Events

News & Events


Whiskykoch goes Restaurant:

Mr. Pepper's - Laden & Restaurant. weiterlesen 

oder auch hier in der Vorhang Auf, Seite 10 


Alles über unsere Events und Dinnerveranstaltungen, findet Ihr hier